A 22Bet online kaszinó minden árnyalata és részletei Hungary-ban

A 22Bet néhány éves működése alatt sikerült felvennie a versenyt a világ legjobb bukmékereivel, és folyamatosan növekszik a népszerűsége.

A bukméker a curacaói hatóságok szerencsejáték-engedélyével rendelkezik. A vállalat elsősorban európai ügyfeleket céloz meg. A funkcionalitás és a fizetési módok azonban lehetővé teszik, hogy a világ más részein élő személyek is szabadon fogadhassanak sportfogadásokra a 22Bet-nél.

22Bet online kaszinó

A 22Bet egy sokoldalú vállalat, amely nemcsak sportfogadást, hanem nyerőgépeket is kínál az ügyfeleknek.

A bukméker több mint 70 szoftvergyártóval működik együtt, és rendszeresen frissíti választékát. Az oldalmenüben a játékokat gyártó, népszerűség és megjelenési dátum szerint választhatod ki. A weboldal SSL-titkosítással rendelkezik, így nem tudja megváltoztatni az esemény véletlenszerű kimenetelét.

Az iroda egy másik szerencsejáték-szekciója az online kaszinó, amely a szerencsejátékok különféle szórakozási lehetőségeit kínálja:

  • Rulett;
  • Blackjack;
  • Póker;
  • Baccarat.

Itt a BK élő osztóval játszhat, aki élő videóval teremti meg egy valódi kaszinó hangulatát.

A 22Bet bukméker pozitív hírnevet szerzett az ügyfelei iránti őszinteségének köszönhetően. Az interneten alig van negatív vélemény erről a cégről, és a ritka negatív visszajelzések technikai és szervezési problémákra vezethetők vissza.

A 22Bet több mint 60 módot kínál a befizetésre és a pénzfelvételre. Ezek között olyan pénzügyi eszközök vannak, mint például:

  • Visa, MasterCard bankkártyák;
  • Elektronikus pénztárcák WebMoney,
  • Online szolgáltatások;
  • Banki átutalások;
  • Kriptopénz.

Az elérhető fizetési módok száma a felhasználó földrajzi elhelyezkedésétől függően változhat.

Jelenleg a 22Bet számos bónuszt és promóciót kínál, amelyekről további részleteket az iroda hivatalos weboldalának megfelelő oldalán talál.

Külön meg kell említeni az első befizetési bónuszt. Ehhez a következő lépéseket kell tennie:

  1. Regisztráljon a 22Betnél.
  2. Töltse ki a személyes adatait a személyes szekrényében.
  3. Fizessen be a számlára 50 forinttól kezdődően.

Az első befizetési bónusz összege - legfeljebb 35000 forint vagy ennek megfelelő összeg más pénznemben.

A bukméker ügyfélszolgálatával való kommunikáció az online chat és az e-mail. Ha a lehető leghamarabb szeretne választ kapni ügyfélszolgálatunktól, használja az első lehetőséget.

Go to Top
e1f39713e83c1fdc66ffc9cf6c6834c3